De moderne elegantie en het comfort van de House Garden-kamers maken ze een uitstekende keuze voor zakenreizigers in Rome. Deze kamers liggen op een steenworp afstand van Porta Pia, het station Termini en de Via Veneto en bieden gemakkelijke toegang tot verschillende belangrijke zakelijke gebouwen. In de buurt bevinden zich ook verschillende belangrijke ambassades, ministeries en de universiteit La Sapienza. Bij House Garden vindt u al uw wensen. Hier onderzoeken we de voordelen van deze kamers en de details van elk.
Hollister House-tuin

De Hollister Homestead, een historisch huis in Washington, Connecticut, werd gebouwd rond 1770. Het is een prominent voorbeeld van Georgische architectuur in het gebied. In 1979 ging de Hollister House Garden open voor het publiek. Tegenwoordig kunnen bezoekers een rondleiding krijgen door de hoeve en de prachtige tuin. Bezoekers vinden een aantal interessante feiten en exposities in de Hollister House Garden, die gratis te bezoeken is. Hier zijn enkele hoogtepunten:
Amstelhuis tuin

De tuin van het Amstelhuis is in de jaren dertig ontworpen door landschapsarchitect Charles Gillette. Dit project herstelde het oorspronkelijke plan van de historische koloniale revivaltuin. Het project was ook bedoeld om ouderwetse planten te vervangen door meer onderhoudsarme variëteiten. De beheerders van New Castle Common financierden het project. Hier zijn enkele van Gillette’s originele schetsen van de tuin van het Amstelhuis. Om deze tuin van dichtbij te bekijken, downloadt u onze Amstel House tuinrondleiding brochure.
De huistuin van Gillette

De tuinen van het landgoed Monticello van het Smithsonian en het huis van de familie Gillette in Chesterfield, Virginia, zijn ontworpen in samenwerking met de NMAAHC. Deze tuinen lieten zien hoe de familie het land gebruikte voor het verbouwen van groenten, zowel voor hun eigen behoeften als om te verkopen aan andere leden van de familie Jefferson. Zo verkocht Israel Gillette, een ober in de lakenfabriek van Monticello, grote hoeveelheden kool aan de familie Jefferson. Een andere toevoeging aan de huistuin is de aanwezigheid van twee tuinhuizen, die architectonisch interessant zijn.
Parterre tuin

Als u op zoek bent naar een huis of appartement met een grote achtertuin, moet u zeker overwegen om een ​​Parterre-tuin in uw huis aan te leggen. Deze stijl van tuin is vaak groot en vereist paden voor onderhoud. Naast bloemen zien parterre-tuinen er ook prachtig uit in kleine ruimtes. Hier zijn enkele tips om het meeste uit een parterre-tuin te halen. Hieronder vindt u enkele tips voor het creëren van een mooie, onderhoudsarme parterretuin.
Podophyllum

Podophyllums zijn opmerkelijk onderhoudsarme planten en hebben weinig onderhoud nodig. Ze zullen afsterven als de eerste dodelijke vorst komt. In mildere klimaten zullen ze de hele winter bladeren blijven produceren, maar je moet het verwijderen zodra er nieuwe groei verschijnt. Ze kunnen ook gemakkelijk worden aangetast door slakken en slakken, maar de insecten houden over het algemeen niet van podophyllums.
Amerikaans Buxus

Als je erover nadenkt om een ​​American Buxus te planten voor in je huistuin, dan ben je hier aan het juiste adres. Deze boom staat bekend om zijn dichte gebladerte en zijn vermogen om te dienen als een natuurlijke privacyhek. Het glanzende, donkergroene blad blijft het hele jaar mooi en wordt in het voorjaar vaak versierd met lichtgroene bloemen. Een gezond exemplaar is vrijwel ongedierte- en ziekteresistent. Hier zijn enkele tips voor het kweken en verzorgen van deze boom in uw tuin.
Zonnewijzers

Het doel van een zonnewijzer in de huistuin is om de tijd af te lezen, maar kan ook als uniek accent dienen in een tuinomgeving. Ze kunnen een elegante blikvanger zijn in een formele tuin, of ze kunnen op een rustige, schaduwrijke plek worden geplaatst. Een zonnewijzer kan dienen als blijvende erfenis of tijdelijke versiering voor speciale gelegenheden. Hier zijn enkele tips voor het kiezen van een zonnewijzer voor uw huistuin.