Woodwick is ‘s werelds toonaangevende luxe kaarsenmerk. Woodwick kaarsen staan ​​bekend om hun kenmerkende knetterende geluid en de geur van cederhout bij het branden. Deze kaarsen zorgen voor een beleving die bijna lijkt op een echt vuur in je kamer. Vooral in de wintermaanden kunnen deze kaarsen erg handig zijn in huis. Ze zijn niet alleen perfect als lichtbron, maar ook als decoratie voor het appartement. Kom eens langs bij het Tuincentrum Online of lees hier verder om erachter te komen hoe u deze unieke kaarsen kunt integreren in uw huis.

WAT ZIJN WOODWICK KAARSEN?

Woodwick kaarsen zijn met de hand gedompelde geurkaarsen gemaakt door de Colgate-Palmolive Company. Deze kaarsen worden gemaakt in het Verenigd Koninkrijk en zijn verkrijgbaar in verschillende geuren, vormen en maten, waaronder potkaarsen, theelichtjes en votiefkaarsen. Het woord “Woodwick” komt van het geluid van knetterende houtblokken, die licht worden, wat een essentieel onderdeel is van het merk. Woodwick kaarsen hebben een lange traditie en werden voor het eerst vervaardigd in het Verenigd Koninkrijk in 1973. Het merk is zeer succesvol in het Verenigd Koninkrijk en wordt nu geëxporteerd naar vele andere landen, waaronder Nederland, Frankrijk, Italië, de Verenigde Staten en China.

HOE VERSIER JE EEN WOODWICK KAARS?

Bij het decoreren van een Woodwick kaars is het belangrijk om te onthouden dat je materialen moet gebruiken die niet smelten of verbranden. Houten voorwerpen zijn bijvoorbeeld licht ontvlambaar en mogen niet worden gebruikt. In plaats daarvan kunt u uw kaarsen, zoals gekleurde lichten, verse en gedroogde bloemen, fruit, decoraties of kaarsen, met verschillende geuren decoreren. Een goed begin is om je kamer te vullen met de geuren die je wilt. Dit kan een geweldige manier zijn om buiten te dragen tijdens de koude wintermaanden. Je kunt ook proberen een thema te creëren rond een van je favoriete geuren. Als vanille bijvoorbeeld je favoriete geur is, kun je je kamer decoreren met bolletjes ijs, kopjes koffie of iets anders dat je maar kunt bedenken en dat met vanille te maken heeft. Waar zou jij je Woodwick kaars plaatsen?

HOE RUIKEN WOODWICK-KAARSEN?

Er zijn een paar dingen om in gedachten te houden bij het kiezen van parfums voor gebruik met kaarsen. Ten eerste, welke sfeer wil je in je kamer creëren? Wil je je ontspannen of meer energiek voelen? Vervolgens moet je nadenken over welke geuren er al in je kamer zijn. Als je bijvoorbeeld al veel geurige grenen decoraties in je kamer hebt staan, kun je voor de kaarsen beter een andere geur kiezen.