Barbecue is een algemene term die wordt gebruikt om verschillende methoden van koken met rook en levend vuur te beschrijven. In dit artikel zullen we meer te weten komen over de oorsprong, stijlen, ingrediënten en methoden van barbecueën. Ook bespreken we welk vlees en welke groenten het meest geschikt zijn om te barbecueën. Laten we beginnen! Hier is een korte handleiding voor barbecueën! Lees verder! Hieronder vindt u enkele van de meest populaire vleessoorten om te koken met een barbecue.
Oorsprong

Het woord barbecue zou rond het einde van de 17e eeuw in het Caribisch gebied zijn ontstaan. In het Frans betekent het ‘baard tot verhaal’ en verwees het oorspronkelijk naar het roosteren van vlees boven een open vuur. Spaanse ontdekkingsreizigers gebruikten het woord later en het verspreidde zich naar andere delen van de wereld, waaronder Frankrijk, Spanje en Amerika. Later werd het afgekort tot barbecue. De oorsprong van het woord barbecue is niet met zekerheid bekend, maar beide versies zijn afgeleid van hetzelfde stamwoord.
stijlen

Hoewel de Verenigde Staten een groot aantal verschillende barbecuestijlen herbergen, koken geen twee regio’s het hetzelfde. Er zijn regionale verschillen in barbecuetechnieken, vlees, saus en bijgerechten. Maar ongeacht regionale verschillen, hebben de meeste mensen een bepaalde stijl als hun eigen stijl aangenomen. Dit artikel gaat in op vier van deze stijlen. In het volgende gedeelte bespreken we waar elke stijl het meest bekend om staat. Vervolgens zullen we onderzoeken waarom elk van hen zo populair is.
ingrediënten

Barbecuesauzen zijn een hoofdbestanddeel van de Zuid-Amerikaanse barbecue, maar er zijn ook veel ingrediënten die kunnen worden toegevoegd om de maaltijd extra speciaal te maken. Traditioneel worden tomatensauzen gebruikt om gegrild vlees op smaak te brengen, maar je kunt ook experimenteren met andere soorten barbecuesaus. De pittige smaak van tomatensaus is een klassiek onderdeel van de barbecue, maar je kunt ook experimenteren met ander fruit, groenten en kruiden. Als je de barbecuesaus nog unieker wilt maken, probeer er dan wat Aziatische producten aan toe te voegen.
Methode

6000 jaar geleden begonnen mensen vlees te roken om het te conserveren. Door het vlees bloot te stellen aan rook en laag vuur, voorkwamen ze de groei van bacteriën en enzymen. Sinds de ontdekking van vuur hebben mensen vlees op verschillende manieren gekookt. Hoewel barbecueën geen uitvinding van een bepaalde cultuur is, was het vóór de burgeroorlog gebruikelijk in het zuiden. Voor de burgeroorlog waren er veel varkensplukken, waar hele varkens werden gegrild en opgegeten door grote menigten.
Kosten

De prijs van BBQ is de afgelopen jaren enorm gestegen. De typische barbecueborst kost ongeveer $ 27 per pond, waardoor het een redelijk betaalbare optie is voor arme zwarte mensen. Volgens Simple Thrifty Living zijn de kosten van barbecueën sinds 2003 met 50 procent gestegen, ondanks de conventionele economische wijsheid die beweert dat de stijging te wijten is aan opgehoopte vraag- en aanbodtekorten. Maar wat kun je doen om geld te besparen op dit klassieke Amerikaanse eten?
Plaatsen om te eten

BBQ is een zuiders gerecht, dus het is geen verrassing dat de zuidelijke staten synoniem zijn met goede barbecue. Grote putten gevuld met hout worden gebruikt om het vlees en de bijgerechten te koken, daarom wordt het zo vaak geassocieerd met comfortfood. Maar je kunt barbecue ook in andere delen van het land vinden. De Hometown Bar-B-Qe van New York City in Brooklyn is een uitstekend voorbeeld van een barbecue in zuidelijke stijl.