Woodwick kaarsen zijn er al een tijdje. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en zien er geweldig uit. Het enige nadeel is dat ze meer kosten dan andere soorten kaarsen. Daarom vragen veel mensen zich af waarom een woodwick kaars met een houten pit? Is het echt de meerprijs waard? In dit artikel zullen het Tuincentrum Online de voordelen van een houtwickkaars ten opzichte van andere soorten onderzoeken en tips geven over welke soort te kopen, zodat u ervan kunt genieten zonder er teveel voor te betalen.

Wat is een Woodwick Kaars?

Woodwick kaarsen zijn gemaakt met een houten pit in plaats van een papieren pit. Ze zijn geparfumeerd met natuurlijke ingrediënten zoals vanille- of kaneelolie. Deze geuren zijn niet alleen zacht, maar ook aangenaam en langdurig. Papieren lonten kunnen in een beluchte bak worden gecomposteerd, maar houten lonten niet. Als u ooit geprobeerd hebt een papieren kaars in een houten houder te gebruiken, weet u dat er een enorm verschil is in de geur. Het gebruik van kaarsen met houten lonten is vooral te danken aan de verbeterde geur. Niet alleen is de geur geuriger, maar hij kan ook langer meegaan. Houtwick kaarsen zijn gemaakt om langer te branden dan papieren kaarsen. Daarom ziet u ze in veel kerken, hotels en restaurants. Ze zijn er in alle vormen, maten en kleuren, zodat u er een kunt kiezen die bij uw inrichting past.

Waarom een Woodwick kaars gebruiken?

Woodwick kaarsen met een houten pit zijn geuriger dan hun papieren tegenhangers. Daarom kunnen ze worden gebruikt in kamers met een open haard of een inzethaard. De verhoogde geur kan helpen om uw huis meer uitnodigend te laten ruiken. Een kaars van houtskool heeft ook een langere brandtijd dan een kaars van papier. Daarom kunt u ze gebruiken in kamers waar minder licht is, zoals een woonkamer of studeerkamer. Houtwick kaarsen zijn ook zeer geschikt als decoratie. U kunt ze gebruiken in een hal of bovenop een schoorsteenmantel voor een mooie seizoenslook. Ze zijn ook perfect voor gebruik bij speciale gelegenheden zoals bruiloften of verjaardagsfeestjes.

De voordelen van een Woodwick kaars met een houten pit

– Langere brandtijd – Deze kaarsen branden tot wel 6 uur. De typische brandtijd voor een papieren kaars is 30 minuten. Daarom, als u een kaars wilt die langer brandt, is Woodwick de manier om te gaan. – Meer geur – Woodwick kaarsen met een houten pit hebben een meer geurige geur dan papieren kaarsen. Bovendien blijft de geur ook langer hangen. – Sterkere geurverspreiding – Een papieren lont absorbeert de geur terwijl een houten lont de geur verder verspreidt. Daarom zal een houten lontkaars een sterkere geurverspreiding hebben. – Veelzijdig gebruik – Houtwick kaarsen kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. U kunt ze gebruiken in een open haard, bovenop een schouw of in een hal. Ze doen het ook goed in kleine of grote kamers. – Milieuvriendelijk – Woodwick kaarsen zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Daarom zijn ze milieuvriendelijk en bevatten ze geen giftige stoffen. – Betaalbaar – Woodwick kaarsen kosten meer dan papieren kaarsen. U kunt ze echter 6 uur lang gebruiken, terwijl papieren kaarsen maar 30 minuten branden. Daarom bespaart u geld door het gebruik van woodwick kaarsen. – Verschillende vormen, maten en kleuren – Woodwick kaarsen hebben een verscheidenheid aan vormen, maten en kleuren. U kunt er een kiezen die bij uw inrichting past.

Welk type kaars moet u kopen?

Het type kaars dat u kiest, kan van invloed zijn op de uitstraling en de geur die de kaars verspreidt. Als u een schoorsteenmantel decoreert, zult u een grotere kaars willen kiezen die er beter uitziet. Aan de andere kant kunt u kleinere kaarsen gebruiken in kleinere kamers of op tafels. U moet ook rekening houden met de uitstraling van de kamer die u wilt inrichten. Een lichte kamer met een donkere schouw vraagt misschien om een grote, decoratieve geurkaars die goed staat in de kamer. Anderzijds kan een kamer met lichtere kleuren goed staan met een kleinere, minder dure kaars.

Conclusie

Het gebruik van een Woodwick kaars is te danken aan de versterkte geur en de langdurige geur. Het zorgt ook voor een langere brandtijd en een betere verspreiding van de geur. De uiteindelijke keuze zal afhangen van uw budget en het type kamer dat u inricht. Als u echter op zoek bent naar een geurkaars met een houten lont, moet u dit type kaars overwegen. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken, geurig en kosten minder dan sommige andere soorten kaarsen.